A 2023-as év tavasza habár lassacskán az utolsó napjait tapossa, a jó idő meghozatalát nem siette el idáig. Mi viszont helyette is előrébb hozzuk a nyári melengető esték hangulatát, és csupán egy helyett rögtön két alkoholmentes frissítőt is bemutatunk nektek a nyárra. Köszöntsétek a MONYO család legújabb tagjait, a Hop Sodát és a Cascara Colát!

Komlós ital, de nem sör - íme a “mindenmentes” Hop Soda

Habár a MONYO Brewing-ot elsősorban mi is a kisüzemi sörök mekkájaként tartjuk számon, a malátalevek mellett a tavalyi év eleje óta már az alkoholmentes kraftüdítők piacán is jelen vagyunk, mostanra pedig egész szép családdá nőtte ki magát a széria, melynek legfrissebb és egyben legfrissítőbb tagját köszönthetjük a Hop Soda formájában. Sokan kértétek már, hogy készítsünk egy cukormentes frissítőt is, mi viszont szerettünk volna egy kicsit nagyobb kihívást, ezért készítettünk egy üccsit, ami tényleg mindenmentes! Egy valamit azonban meghagytunk benne, mégpedig a komló és a lime táncából fakadó ízkavalkádot. A Citra és a Centennial típusú komlóknak köszönhetően a legfrissebb IPA-k gyümölcsösségével bír, amit jól egészít ki a citrus, így végre az is élvezheti a jófajta amerikai ale-ek ízét, aki éppen nem szeretne, vagy nem tud alkoholos italt fogyasztani.

Az egyedi íz és a zéró kalória mellett fontos azt is megemlíteni, hogy a Hop Soda az alkoholmentes söröktől eltérően bármiféle gabona bevonása nélkül készül, így glutén intolerancia mellett is bátran fogyasztható. Emellett kimondottan jó stresszoldó hatással is bír, így pompás frissítője lehet a napod bármely pontjának.

Kóla a legújabb superfooddal fűszerezve - MONYO Cascara Cola

A Kraft üdítő családunk legfrissebb ikerpárjának második tagja szöges ellentéte mindenmentes testvérének. A visszafogott aromák helyett az egyik legújabb világhódító superfooddal, a cascarával, vagyis a kávé gyümölcsével rúgjuk rá az ajtót a klasszikus kólák és az egyéb tucat üdítők világára. Intenzív zamataival már az első korty után a trópusi esőerdők mélyén érezhetjük magunkat, a feelinget pedig csak még közelebb hozza a tudat, hogy a benne lévő cascara a szekszárdi Bányai Coffee saját Costa Rica-i ültetvényéről származik.

A datolyás-fügés ízvilágú kávégyümölcs rendkívül magas antioxidáns tartalmat kölcsönöz a Cascara Colának, emellett annak koffeintartalmát is egy presszókávé magasságába emeli, így nem csak frissítő, de élénkítő társa is lehet a tikkasztó nyári napok bármelyikén.

Megkóstolnád a MONYO nyári bombázóit? Ugorj be a Kálvin téri, vagy a Gyömrői úti TapRoomunkba próbáld ki mindkettőt jéghidegen, vagy keresd őket a webshopon szólóban, vagy akár csomagokban kedvezményes áron!