Márciusban eddig még soha nem látott mennyiségű új termékkel rukkolunk elő, így arra gondoltunk, hogy közösen megszakértjük veletek egy kötetlen élő online kóstoló keretében ezt a nyolc (8!) új terméket. A kóstoló új időpontja április 6.., szerda 20 óra (platform: Facebook).

A csomag érdekessége, hogy itt tudod először megkóstolni az új Party Animal szériánk három tételét, ami egy Meggy Ale, egy IPA és egy belga búza. A pakkban továbbá helyet kap az az új, állandóan elérhető gyümölcsös sörünk, a Mango Hero.

A csomag tartalmazza a két új kraft üdítőnket is. A Yakima-val és a Mellrákinfó Egyesülettel közösen alkotott hidegkomlós-meggyes The She-rot, amivel most egy fontos ügyet is támogatsz, illetve az eper-lime kraft üdítőt.

De ezzel még mindig nincs vége a felsorolásnak, ugyanis a Cyber Rabbit limitált kiadású dupla változata, a Mega Cyber Rabbit Double NEIPA is ott lesz velünk. Az új főzésű és végre can-ben is elérhető tavaszi szezonális sörünk, a Bipolar Bear pedig mint visszatérő vendég teszi tiszteletét az este folyamán.

Online kóstoló tételek

Reméljük felkeltettük az érdeklődésed. Rendeld be a csomagot, majd csatlakozz hozzánk, dőlj hátra és kóstold végig velünk a sort. A kóstoló közben felmerülő kérdésekre természetesen azonnal válaszolunk. Egészségünkre!

A kóstoló pakkot ide kattintva tudod megrendelni.