Három új csomagunk is elérhető mától a webshopon. Megjelentek ugyanis a BME Formula Racing Team-el közösen létrehozott Lola, Nafta és Racing pakkok a kínálatunkban.

Hogy mit is csinál ez a csapat és mit tartalmaznak a csomagok? Lássuk a részleteket.

A BME Formula Racing Team egy közel 80 egyetemista fiatalból álló autóverseny csapat, akik 2007 óta terveznek és építenek saját versenyautót, melyet a Formula Student világkupa sorozatban állítanak rajthoz. A csapat kompetenciáit és sikereit mi sem mutatja jobban mint, hogy jelenleg a több, mint 200 csapatos mezőnyben a világranglista 11. helyével büszkélkedhetnek.

MONYO X BME

A Formula Student sorozatban való részvétel egy rendkívül összetett folyamat. A csapatoknak a nulláról kell egy saját versenyautót felépíteni, mely komoly mérnöki tudást követel meg. A verseny a műszaki vonalon túl a gazdasági területen is szakértelmet követel, hiszen ki kell dolgozni egy teljes üzleti koncepciót, illetve biztosítani kell a projekt működéséhez szükséges anyagi hátteret is.

Éppen ebben tudunk veletek együtt közösen segítségükre lenni, ugyanis a Lola, a Nafta és a Racing pakk eladásából származó bevételből a csapatot támogatjuk. Reméljük ezzel az együttműködéssel mi is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a csapat minél sikeresebben versenyezhessen és minél több fiatal mérnöknek adhassa meg azt a lehetőséget, hogy elméleti tudását a gyakorlatba átültetve járuljon hozzá az elektromos mobilitás és az autóversenyzés jövőjének fejlődéséhez.

MONYO X BME

De mit is tartalmaznak ezek a csomagok? 

  • Lola (meggy ale): egy frissítő felsőerjesztésű szűretlen meggy ale, ami rengeteg valódi meggy felhasználásával készül. Se nem édes, se nem savanyú, hanem kellően fanyar, mintha egy érett meggybe harapnál. Alacsony alkoholtartalma miatt többet is meg lehet belőle inni a szurkoláshoz. (Party Animal Meggy Ale-ként ismerheted korábbról)
     
  • Nafta (belga búza): könnyed búzasör, amit korianderrel és narancshéjjal fűszereztünk. Citrusos és utóízében kissé fanyar sör. száraz kortyérzettel. (Party Animal Belga Búza-ként ismerheted korábbról)

Hol tudod beszerezni a söröket?

Ha Te is megkóstolnád frissítő söreinket, illetve szívesen támogatnád a Lola, Nafta és Racing pakkok megvásárlásával a csapatban dolgozó fiatalok munkáját, akkor itt tudod megrendelni a terméket!