Gyertek el egy szuper csapatépítőre, amivel még jótékonykodtok is! A kollabok évében nem csak sörök terén működünk együtt partnerekkel, hanem különleges események szervezésében is.

Remek kis akciót hirdetett egyik ilyen partnerünk, a BlueBerry Csapatépítő. Ha október 31-ig foglaltok programot még idénre, akkor 5% tényleges kedvezményt kaptok ennek árából, másik 5%-ot pedig jótékony célra fordítanak egy általatok kiválasztott szervezet javára.

A legjobb hír pedig, hogy ebbe a velük közösen tartott csapatépítő programunk, a "MONYO x BlueBerry: Legendás MONYOk és megfigyelésük" is beletartozik, ahol egy egész napot tölthettek nálunk a főzdében.

MONYO Brewing csapatépítő

De mi is történik egy ilyen csapatépítőn?

  • délelőtt kényelmesen megérkeztek hozzánk, vagyis a MONYO Brewing főhadiszállásra a Gyömrői útra
  • egy finom kávé és snack elfogyasztása után belevágunk a csapatépítésbe: 5 darab játékos próbát kell kiállnotok azért, hogy a MONYO lények (pl.: Flying Rabbit és Dead Rabbit) befogadjanak maguk közé
  • ezt követően jön egy finom ebéd a helyszínen, és pihentek kicsit a következő programelem előtt
  • délután pedig kezdetét veszi a sörfőzdetúra, ahol megleshetitek a MONYO sörök titkait - persze csak akkor, ha délelőtt befogadtak titeket maguk közé a MONYO lények ;) -, amelyet egy laza hangulatú vezetett sör- és üdítőkóstoló követ
  • a program zárásaként pedig egy kis ajándékkal engedünk titeket utatokra!

MONYO Brewing csapatépítő

Jól hangzik, ugye? Siess, hogy ne maradjatok le az akcióról, jelentkezzetek be a hello@monyobrewing.com email címen.

Hamarosan találkozunk!