Bor és sör utolsó találkozása a MONYO-nál. Utolsó szakaszához ért a Hungarian Terroir sorozat, ünnepeljük hát meg együtt a szériát!

Mindig is azt vallottuk, hogy egy komoly borász portfóió mellett is megfér egy kis sör és egy jókora adag bohókásság. A móri Brigád Pincészet atyjai, Tomi és Ákos ugyanígy vélekedtek, amikor belecsaptunk egymás kezébe a következő Hungarian Terroir kollaborációról.

A Brigáddal készült, különleges Oak Aged Flanders Red Ale sör egyben a HT széria záróakkordja is lesz, ezt a lezárást pedig szeretnénk egy hatalmas buli keretein belül veletek együtt megünnepelni.

Június 17-én a MONYO TapRoomba invitálunk titeket hát egy egésznapos, az eddigiektől eltérően borokat is bemutató eseményre. A közösen készített sör mellett a móri srácok saját boraikról is fognak mesélni nektek, na és persze a kóstolásukra is lesz lehetőségetek.

Azért, hogy a két pólus ne fonódjon teljesen össze, a nap java része egy kocsmaolimpiai bajnokságnak is otthonául szolgál majd, mely során a borászok csaphatnak össze a sörfőzőkkel a mindenki által imádott kocsmajátékok számaiban. Kajával mint mindig, természetesen most is készülünk, és a frankó zenékből sem lesz hiány.

További infók hamarosan, addig is mentsd el naptáradba a dátumot, június 17-én találkozunk!

Időpont: 2023. június 17. - szombat, 16:00

Helyszín: MONYO TapRoom - 1103 Budapest, Gyömrői út 148.

Facebook event: https://fb.me/e/JgE8PUug