Még mi is alig hiszünk a szemünknek, hogy véget ért a hónapokig tartó november, hiszen az elmúlt fél év időjárása végig a legszürkébb őszi hónap hangulatát tükrözte. Most viszont itt a nyár a nyakunkon, és ideje nektek és nekünk is behozni a lemaradást, már ami a szórakozást illeti. Mutatjuk is, hogy hol tudtok majd kirúgni velünk a hámból június hónapjában.

Június 10-11. - Comic Con Budapest képregény fesztivál

Kinek ne lett volna gyerekkorában kedvenc képregényhőse, akiért titkon a mai napig szorít minden újabb szám lapozgatásakor, vagy az épp legfrissebb film vetítésekor? Mi is oda vagyunk a képregényekért, így nem is kérdés, hogy ott leszünk az idei Budapest Comic Con képregény kiállításon a BOK Sportcsarnokban, ahol nyitástól zárásig tudjátok majd frissíteni magatokat söreinkkel és üdítőinkkel olvasgatás közben. Szerinted a MONYO hősökből össze tudnánk rakni egy jó képregény sztorit? Mi már biztosan össze tudnánk rakni néhány izgalmas történetet, kíváncsiak vagyunk, nektek melyik figura állna a jó és a rossz oldalon.

MONYO X Brigád - Sörfőzők vs. Borászok Olimpia + Hungarian Terroir: Mór PREMIER a MONYO TapRoomban!

Mindig is azt vallottuk, hogy egy komoly borász portfóió mellett is megfér egy kis sör és egy jókora adag bohókásság. A móri Brigád Pincészet atyjai, Tomi és Ákos ugyanígy vélekedtek, amikor belecsaptunk egymás kezébe a következő Hungarian Terroir kollaborációról.
A Brigáddal készült, különleges Oak Aged Flanders Red Ale sör egyben a HT széria záróakkordja is lesz, ezt a lezárást pedig szeretnénk egy hatalmas buli keretein belül veletek együtt megünnepelni. Június 17-én a MONYO TapRoomba invitálunk titeket hát egy egésznapos, az eddigiektől eltérően borokat is bemutató eseményre. A közösen készített sör mellett a móri srácok saját boraikról is fognak mesélni nektek, na és persze a kóstolásukra is lesz lehetőségetek.
Azért, hogy a két pólus ne fonódjon teljesen össze, a nap java része egy kocsmaolimpiai bajnokságnak is otthonául szolgál majd, mely során a borászok csaphatnak össze a sörfőzőkkel a mindenki által imádott kocsmajátékok számaiban. Kajával mint mindig, természetesen most is készülünk, és a frankó zenékből sem lesz hiány.
További infók hamarosan az eseményben, addig is mentsd el naptáradba a dátumot, június 17-én találkozunk!