Habár elseje már elmúlt, és megünnepeltük a munka éves ünnepét, mi továbbra is egész májusban azon dolgozunk majd, hogy minél több helyen találkozhassunk veled! Amennyiben fekete öves MONYO rajongó vagy, nem árt, ha tudod, hol és mikor csíphetsz el minket az idei tavasz utolsó 31 napjában.

Május 6. - III. Kőfejtő Biennálé

Amennyire szeretjük a kraftot, annyira odáig vagyunk a klassz és vagány zenékért is. Ezt mindig próbáljuk hangoztatni felétek, ehónapban pedig mivel is tudnánk jobban, mint egy egész estés jazz mulatsággal a MONYO TapRoomban? A kétévente megrendezésre kerülő, családias zenés est a város kőfejtőinek bugyraiban született, most pedig a harmadik gyertyát Kőbányán fújhatjuk el közösen a Nemo Pont, a Lamm Dávid Duó és a One, Two, Four zenés előadása közben. A jó társaság alap lesz, a jó sörrel pedig már úgy is vizsgáztunk nálatok néhányszor. Gyere el már 16:00 órás kapunyitásunkra, és ingyenes főzdetúrán vehetsz részt az első 20 érkezővel! Minden egyéb tudnivalót csekkolj a Facebook eseményben!

Május 10-14. - Tour de Hongrie

Hamarosan ismét nyeregbe pattannak a kerékpárversenyzés világának éllovasai, hiszen május 10. és 14. közt kerül megrendezésre Magyarország legnagyobbszabású bringaversenye, a Tour de Hongrie! A Szentgotthárd és Budapest közti utakon elsuhanó mezőny fő sörszponzoraként mi is jelen leszünk a versenyen, és Tudival a TDH kabala gólyájával együtt szurkolunk, valamint frissítjük a versenyzőket és a szurkolókat egyaránt söreinkkel. Hogy pontosan hol találsz meg minket, és a Tour de Hongrie-val közösen készített limitált sörünket? Keresd a söreinket a dobogókői és a budapesti szakaszokon, vagy találkozzunk személyesen a célvonal melletti szurkolói zónában!

Május 20. - Nyitott főzdék napja

Ímmáron ahogyan a hazai sörfőzés is, úgy a Nyitott Főzdék Napja is az életünk részévé vált az évek során, mi a MONYO-val pedig idén is teljes mellszélességgel és a sörkülönlegességek mégszélesebb kínálatával várunk titeket Gyömrői úti főzdénkben. Ha szeretnél betekintést nyerni, hogy miként folynak a dolgok Magyarország és egyúttal Közép-Európa egyik legkorszerűbb főzdéjének csöveiben, netalántán bele is kóstolnál a bennük csordogáló folyékony aranyba, ugorj be hozzánk május 20-án! Akár sörfőzési tanácsokat kérnél a srácoktól, akár csak belenéznél egy 8.000 literes tartály mélyére, mi szívesen látunk egyedül, barátokkal, családdal, a csajoddal, vagy a pasiddal egyaránt! Ha pedig a kutyáddal jönnél, róla is szívesen gondoskodunk a MONYO TapRoomban, amíg te a szigorú egészségügyi előírásokkal bíró üzemünket járod. Minden egyébről tájékozódj a Facebook eseményben.

Kispéntek sorozat - minden csütörtök este a MONYO TapRoomban

Ahogyan azt már megszokhattátok, minden csütörtökön kitárjuk a főzdénk falai közt megbúvó TapRoom-unk ajtaját előttetek, ahol a jelen kínálat mellett akár olyan klasszikusokba is belekóstolhattok, amikkel máshol már nem igazán találkozhattok. A finom kortyok mellett időnként isteni falatokat is kóstolhattok, valamint vezetett főzdetúránkon is részt vehettek, melyre itt tudtok elővételes jegyeket váltani. A túrázást követően bátran igénybe vehetitek bármelyik klasszikus kocsmajátékunk pályáját, legyen az csocsó, darts, pingpong, vagy pétanque.
Gyertek hozzánk a TapRoomba bármelyik csütörtök délután, és szusszanj egyet előre is a hétvége előtt. A soron következő Kispéntek esemény megtekintéséhez csekkold Facebook oldalunk bejegyzéseit.