Már említettük, hogy idén részt vettünk a Gobeyond által most először megrendezésre kerülő Balkan Rallyn

A sörfőzdénk kertjében rendeztük meg a nyitó ünnepséget, illetve másnap reggel innen startolt a Rally. A rajtot élőben közvetítette az RTL Klub, ha érdekel, itt meg tudod nézni

MONYO X Balkan Rally

A versenyen Robi képviselte a MONYO csapatát. Fontos feladat jutott számunkra, a célba beérkezett versenyzők szomját oltottuk. Minden eszközünket bevetettük. Robi egy két körös sörcsappal 120 liter sörrel és 200 liter üdítővel vágott neki a Balkán csodálatos tájainak. 

MONYO X Balkan Rally

Ráadásul a Hidegkomlós Meggy Lemonade üdítőnk egyedi Balkán Rally címkét is kapott. Szerintünk nagyon jó lett a dizájn, jól illik a Rally arculatához és persze a beltartalomra se volt panasz. 

MONYO X Balkan Rally

Az útvonal a következőképp alakult: Budapest - Villány - Sarajevo - Kolasin - Herceg Novi - Tisno. Vezettünk hegyeken, tengerparton, döngölt földúton és tükörsima aszfalton. Voltak kopár sziklák, sűrű erdők és pálmafa rengetegek.

MONYO X Balkan Rally

 

A változatosság itt a napjaink részévé vált, nem tudhattuk a következő kanyar után milyen táj tárul elénk, csak abban voltunk biztosak, lenyűgöző lesz. 

MONYO X Balkan Rally

Leginkább az ágyúgolyó futamhoz tudnánk hasonlítani az egészet, hiszen megfért egymás mellett egy patikára restaurált 60-as évekbeli Porsche 911 Targa és egy 2001-es igazi Overlander Defender is.

MONYO X Balkan Rally

Összességében egy hatalmas kalandot tudhatunk magunk mögött, minden percét élveztük, örülünk, hogy ott lehettünk. A sörök és üdítők fogyását tekintve szerintünk a versenyzők is örömüket lelték. 

MONYO X Balkan Rally

Találkozzunk jövőre is!
Ha kedvet kaptál, már elindult a jelentkezés a jövő évire, itt megnézheted

MONYO X Balkan Rally
 

Fotók:
Nikes-Soós Bálint
Takács Dániel