2022-ben az új termékeken kívül rengeteg új szolgáltatást is bevezetünk. Ebben a cikkben részletesen kifejtjük a helyszínen igénybe vehető szolgáltatásainkat. Vágjunk is bele!

A helyszíni kategóriába tartozik minden esemény és program, amit a sörfőzdénk területén tud egy csoport végezni, legyen az főzdetúra, céges rendezvény, vagy esetleg valami őrült sportbemutató.

1. Főzdetúra sör - és üdítő kóstolással

MONYO Főzdelátogatás

“Nyerj bepillantást a kraft sörfőzés rejtelmeibe.”

Lepd meg a kollégákat,vagy a partnereket, egy tematikus MONYO főzdetúrával. Garantált egyedi élmény az egész csapatnak. Végigmegyünk és bemutatjuk az üzemet, ahol a sörkészítés és a MONYO márka rejtelmeivel is megismerkedhettek. A túra alatt malátát ropogtatunk, komlót szaglászunk, fahordókat simogatunk. De minden részletet nem szeretnénk elárulni, gyertek el és adjátok át magatokat a kraft sörfőzés rock’n’roll világának!

Kinek ajánljuk? Akit érdekel egy sörfőzés és a MONYO márka története, miközben főzdefriss söröket tud kóstolgatni. (8-25 főig).

2. Csapatépítő tréning főzdelátogatással, cateringgel

MONYO Főzdelátogatás

“Legendás MONYO-k és megfigyelésük.”

Ha elegetek van a kommersz csapatépítőkből, akkor gyertek hozzánk a sörfőzdébe és tapasztaljátok meg a MONYO életérzést! A sörüzemben történő csapatépítés alatt megismerhetitek a MONYO lények és a sörök születését  vicces és játékos feladatok formájában, amit a Blueberry csapatával közösen dolgoztunk ki. A csapatépítő és a közös ebéd után pedig a főzdét is bejárjuk.

Kinek ajánljuk? Aki kreatív és remek hangulatú egynapos csapatépítő programot keres egy különleges helyszínen (8-25 főig).

 

 

 

 

 

3. Rendezvényhelyszín (fedett, szabadtéri)

MONYO Csapatépítő

“A kis családias rendezvényektől kezdve a több hektáros fesztiválig.”

A 10-25 fős kóstolás a sörfőzde vendéglátóhelyén, 100-200 fős lagzi az udvaron, vagy egy 1500 fős szabadtéri koncert, nekünk egyik sem akadály. Egész napra, vagy csak pár órára. A sörfőzdénk kertjében sütögetésre és grillezésre is van lehetőség. Szervezz programot egy sörfőzdébe és érezzétek jól magatokat, minden egyéb teendőt (infrastruktúra, catering) mi rugalmasan intézünk.

Kinek ajánljuk? Aki nem egy szokványos helyszínt keres céges rendezvénynek, esküvőnek, workshop-nak, lazulásnak.

4. Sportolj egy sörfőzdében

MONYO Sörjóga

“Mit nem csináltál még egy üzemben?”

Keresünk és szívesen látunk minden olyan kraftos sportágat, amit még nem űztek egy sörfőzde falai között. A főzdénkben már sörjóga és discgolf is megvalósult, de szeretnénk bővíteni a listát. Ha valamilyen underground sportnak a megszállottja vagy, akkor nálunk a helyed a csapatoddal és a MONYO fanokkal.

Kinek ajánljuk? Darts játékosoknak, BMX-eseknek, tollaslabdázóknak és minden olyan őrültnek, amilyenek mi is vagyunk.

További szolgáltatásaink

A szolgáltatásainkat három nagyobb kategóriára bontottuk: helyszínen, üzemben, terepen. Az összes szolgáltatást kifejtjük bővebben az adott cikkekben:

  • Kattints ide, ha az ÜZEMBEN igénybe vehetető szolgáltatásaink érdekelnek.
     
  • Kattints ide, ha a TEREPEN megvalósuló szolgáltatásaink érdekelnek.

Keress minket bizalommal!

Kérdés esetén keress minket bizalommal és valamelyik MONYO lakó máris felveszi veled a kapcsolatot és a felmerülő kérdéseidre válaszol!

Addig is ne felejtsd a jelszót: a sör nem játék, minden más igen.