2022-ben az új termékeken kívül rengeteg új szolgáltatást is bevezetünk. Ebben a cikkben részletesen kifejtjük az üzemben igénybe vehető szolgáltatásainkat. Vágjunk is bele!

Az üzemi kategóriába tartozik minden olyan szolgáltatásunk, amit igénybe tudsz venni az üzemben, legyen az bérfőzés, saját címkés sör, vagy éppen akkreditált labormérés.

1. Saját címkés sör, üdítő vagy ajándék pakk készítése

MONYO Brewing

“El tudod képzelni a céged arculatát egy kraft sörön?”

Ha a válaszod igen, és már eleged van a standard céges repis ajándékokból, s szeretnél valami izgalmasabbat adni a partnereidnek, mint egy cég logójával ellátott bögre, akkor neked ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat. Válaszd ki a neked tetsző sört, a nyomdát és a címkézést intézzük (minimum 500 doboz). Ezt az ajándékot garantáltan megjegyzik, és tuti nem hagyják porosodni a polcon.

Kinek ajánljuk? Aki szeretne valami nem megszokott és vagány dolgot ajándékozni a partnereinek.

2. Egyedi sör, vagy üdítő készítése

MONYO Brewing Crew

“Te megálmodod, mi lefőzzük!”

Próbáljátok ki magatokat termékfejlesztőként! Ha teljesen egyedi sört, vagy üdítőt szeretnétek kitalálni, akkor azt is megoldjuk. Nem kell aggódni akkor sem, ha nem értetek a sörfőzés tudományához. A recept összeállításában és minden szakmai kérdésben szívesen segítünk és ötletelünk veletek, hogy biztos olyan termék szülessen, ami hűen képviseli és visszaadja a cég értékeit.

Kinek ajánljuk? Aki szívesen kipróbálná magát egy új és egyedi termék fejlesztésében. (Spoiler: a csapatépítőnkön erre egy külön játék is épül.)

 

 

 

 

 

 

3. Belföldi, külföldi bérgyártás

MONYO Brewing Crew

“Ha nem akarsz kézzel kitörkölyözni.”

Kezded kinőni az üzemed és szükséged lenne plusz kapacitásra? Vagy csak letesztelnéd a házi főzeted a piacon nagyobb mennyiségben? Ha minőségi, versenyképes és világszínvonalú termékkel akarod képviselni magad a piacon, akkor fordulj hozzánk! Jelenleg Közép-Európa egyik legmodernebb üzeme vagyunk GEA főzőházzal, KOSME dobozolóval, RO vízkezelővel, komlóágyúval, laborral, 74.000l havi erjesztőkapacitással és 7 év szakmai tapasztalattal. Ezek és a teljeskörű garanciánk reméljük elég meggyőző ahhoz, hogy nálunk főzesd a termékeid.

Kinek ajánljuk? Aki egy megbízható és professzionális üzemet keres a termékei előállítására.

4. Labormérések

MONYO Brewing Crew

“Ha fontos az állandó minőség.”

Az egyik legfelszereltebb laboratóriummal rendelkezünk az országban kisüzemi szinten, ahol számos analitikai vizsgálatot tudunk végezni a termékeden. Mérünk például színt, ballingot, alkoholt, vagy keserűséget. Napjainkban már alap elvárás, hogy két főzet ugyanúgy sikerüljön, mi pedig szívesen segítünk neked ennek a kivizsgálásában.

Kinek ajánljuk? Aki szeretne megbizonyosodni arról, hogy ugyanolyan söröket főz hónapról hónapra.

További szolgáltatásaink

A szolgáltatásainkat három nagyobb kategóriára bontottuk: helyszínen, üzemben, terepen. Az összes szolgáltatást kifejtjük bővebben az adott cikkekben:

  • Kattints ide, ha a HELYSZÍNEN igénybe vehetető szolgáltatásaink érdekelnek.
     
  • Kattints ide, ha a TEREPEN megvalósuló szolgáltatásaink érdekelnek.

Keress minket bizalommal!

Kérdés esetén keress minket bizalommal és valamelyik MONYO lakó máris felveszi veled a kapcsolatot és a felmerülő kérdéseidre válaszol!

Addig is ne felejtsd a jelszót: a sör nem játék, minden más igen.