2014-es alakulásunk óta rengetegszer bizonyítottuk már felétek, hogy ugyanolyan fontos számunkra a régi jó értékek megőrzése, mint amennyire az innovációt helyezzük előtérbe. Mindig érkeznek viszont olyan pillanatok, amikor a jól beválthoz is merni kell hozzányúlni. Így történt, hogy egyik nagy klasszikusunk beltartalmán, illetve legújabb jövevényeink gyűjtőnevén is frissítettünk annak érdekében, hogy mégjobb termékekkel tudjunk előrukkolni nektek a jövőben.

Kevesebb alkohol, ugyanaz az íz.

Frissítettük a Dead Rabbit receptjét, így a közeljövőben már ti is a megújult nyuszival fogtok találkozni a boltok polcain, illetve a bárok pultjánál. A változtatás értelmében az eddigi 9.1%-os alkoholtartalmat 8.3%-ra csökkentettük. Míg az előbbi szám inkább egy Triple IPA jellemzője, addig ez a csökkentett alkohol közelebb áll a sör típusához, vagyis egy Dupla IPA-hoz.
Az alkoholtartalom csökkentése által szerintünk a termékünk továbbra is kiváló maradt, sőt kevésbé alkoholos, ezáltal könnyebben fogyasztható. Az alkoholmentes üdítőink mellett ez is egy lépés a felelősebb alkoholfogyasztás felé, ahol nem az alkoholtartalom erőssége, hanem az ital minősége a fő szempont. A terméket kóstoltuk, kóstoltattuk és abszolút pozitív fogadtatása volt, reméljük, ti is maximálisan elégedettek lesztek vele.

Lemonade helyett Craft Soda.

Söreink mellett a MONYO kraft üdítők is nap mint nap köszönnek be újabb országok polcaira, melyek vásárlóinál nem minden esetben olyan egyértelmű, milyen terméket is fognak kapni a ‘Lemonade’ címke mögött, mint ahogyan azt kishazánkban már megszoktuk. A jövőben ezért kraft üdítő szériánk tagjait egységesen a Craft Soda termékcsalád alatt fogjátok megtalálni itthon és a partnerországokban egyaránt. Kraft üdítőink kínálata egyébként épp a napokban bővült két új jövevénnyel is, így az Eper-Lime, a Maracuja és a Hidegkomlós Meggy üdítők mellé csatlakozott a szuper komlós Hop Soda, valamint a legújabb superfooddal fűszerezett Cascara Cola!
Kóstoltad már őket? Ha nem, ne is habozz és dobj be néhányat közülük kosaradba a webshopon!