Gyere el a főzdénkbe és nézd meg hol készülnek a MONYO sörök!

A legendás lények, mint a Dead Rabbit is születnek valahogy.

Kipattannak valakinek a fejéből, egyenesen egy tartályba, ahonnan megszöknek a világ különböző pontjaira: kocsmák sörcsapjaiba, áruházak polcaira, vagy nem is jutnak messzire, még a MONYO Taproom-ban megállnak, de a lényeg, hogy megtalálnak! Most meglesheted a varázskeltetőt, ahol ezek a csodák létrejönnek!

A MONYO főzdetúrán megmutatjuk, milyen egy regionálisan is egyedülálló főzde világa, a sörfőzés miliője és a MONYO karakterek eredettörténete! Bemászunk mindenhova és felfedjük a Bipolar Bear titkait, a Mango Hero küldetését és a MONYO mögötti arcokat.

Tematikus túrákon végigvezetünk kőbányai főzdénkben, hogy megnézhesd a sörkészítés lépéseit, kipróbálhasd, hogy East Coast vagy West Coast IPA-s vagy, esetleg azért, hogy pult alól ihass a “már rég kifogyott” tételekből: mindezt a MONYO fura világában a MONYO karakterek tolmácsolásában.

Mert a sör nem játék - minden más igen.

További szolgáltatásaink

A szolgáltatásainkat három nagyobb kategóriára bontottuk: helyszínen, üzemben, terepen. Az összes szolgáltatást kifejtjük bővebben az adott cikkekben:

  • Kattints ide, ha a HELYSZÍNEN igénybe vehetető szolgáltatásaink érdekelnek.
     
  • Kattints ide, ha az ÜZEMBEN megvalósuló szolgáltatásaink érdekelnek.
     
  • Kattints ide, ha a TEREPEN megvalósuló szolgáltatásaink érdekelnek.

 

Keress minket bizalommal!

Kérdés esetén keress minket bizalommal és valamelyik MONYO lakó máris felveszi veled a kapcsolatot és a felmerülő kérdéseidre válaszol!

MONYO Főzdelátogatás