Készítsd el nálunk a saját söröd, vagy üdítőd!

Ha már eleged van a standard céges repis ajándékokból, s szeretnél valami izgalmasabbat adni a partnereidnek, mint egy cég logójával ellátott bögre, akkor neked ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat. Legyen saját címkés söröd, vagy üdítőd. Válaszd ki a neked tetsző sört, a nyomdát és a címkézést intézzük (minimum 500 doboz). Ezt az ajándékot garantáltan megjegyzik, és tuti nem hagyják porosodni a polcon.

Ha pedig teljesen egyedi sört, vagy üdítőt szeretnél kitalálni, akkor azt is megoldjuk. Légy részese TE is a MONYOverzumnak és legyél termékfejlesztő! Nem kell aggódni akkor sem, ha nem értesz a sörfőzés tudományához. A recept összeállításában és minden szakmai kérdésben szívesen segítünk és ötletelünk veletek, hogy biztos olyan termék szülessen, ami hűen képviseli és visszaadja a cég értékeit.

A következő folyamatábrán összeszedtünk minden fontos információt, amit a saját címkés sör és üdítő, vagy teljesen egyedi sör, vagy üdítő készítéssel kapcsolatban tudni érdemes.

További szolgáltatásaink

A szolgáltatásainkat három nagyobb kategóriára bontottuk: helyszínen, üzemben, terepen. Az összes szolgáltatást kifejtjük bővebben az adott cikkekben:

  • Kattints ide, ha a HELYSZÍNEN igénybe vehetető szolgáltatásaink érdekelnek.
     
  • Kattints ide, ha az ÜZEMBEN megvalósuló szolgáltatásaink érdekelnek.
     
  • Kattints ide, ha a TEREPEN megvalósuló szolgáltatásaink érdekelnek.

 

 

Keress minket bizalommal!

Kérdés esetén keress minket bizalommal és valamelyik MONYO lakó máris felveszi veled a kapcsolatot és a felmerülő kérdéseidre válaszol!

Addig is ne felejtsd a jelszót: a sör nem játék, minden más igen.

MONYO Brewing - Legyen saját söröd