2022-ben az új termékeken kívül rengeteg új szolgáltatást is bevezetünk. Ebben a cikkben bemutatjuk általánosságban, hogy milyen projektek kapcsán kereshetsz minket, legyen az főzdetúra, saját sör készítése, vagy éppen Beertruck-os kitelepülés. Vágjunk is bele!

A MONYO már nem csak egy sörfőzde, hanem egy multiverzum (MONYOverzum), ahol a kicsik és nagyok is ugyanúgy megtalálják a kedvükre való időtöltést és mindenek előtt az egyediséget.

Legyen az egy családi nap, ahol kedvedre ejtőzhetsz és sütögethetsz a kertünkben, vagy egy rangos esemény, ahol a saját logóddal ellátott sörödet adhatod át partnereidnek köszönetként az egész éves munkájukért, vagy ha éppen export babérokra szeretnél törni, de épp nincs elég kapacitásod, mi azt is megoldjuk.

Az előző cikkekben bemutattuk a MONYOverzum termékpalettáját, most jöjjön a 3 fő szolgáltatási csomag, amit az egyszerűség kedvéért: helyszínen, üzemben és terepen címszavakkal neveztünk el.

Hogy mik is találhatók benne? Kattints az alábbi linkekre és keress minket bátran, ha kérdés merülne fel!

  • Kattints ide, ha a HELYSZÍNI szolgáltatásaink érdekelnek.
     
  • Kattints ide, ha az ÜZEMBEN igénybe vehetető szolgáltatásaink érdekelnek.
     
  • Kattints ide, ha a TEREPEN megvalósuló szolgáltatásaink érdekelnek.

Keress minket bizalommal!

Kérdés esetén keress minket bizalommal és valamelyik MONYO lakó máris felveszi veled a kapcsolatot és a felmerülő kérdéseidre válaszol!

Addig is ne felejtsd a jelszót: a sör nem játék, minden más igen.

MONYO Brewing Co.