Menu
Your Cart
I am of a legal
drinking age

Delivery Information

Több szállítási mód is elérhető a megrendelt csomag kézbesítésére. A csomagok kiszállítását a FoxPost végzi.

A 14 óráig beérkező megrendeléseket még aznap elszállítjuk a csomagküldő szolgálathoz.

Átvétel FoxPost automata csomagátvételi pontokon: a szállítás díja bruttó 799 Ft.

Házhozszállítás a FoxPost segítségével az ország bármely területére: a házhozszállítás díja bruttó 2999 Ft.

A kiszállítás 15.000 Ft felett ingyenes. Ehhez a FREESHIP kuponkódot kell használnod a rendelés véglegesítésénél.

Amennyiben utánvétellel szeretnéd kifizetni a terméket, arra a csomagátvételi automatánál, illetve a házhozszállításnál is van lehetőséged. Az utánvételnél 299 Ft kezelési költséget számítunk fel.

Csomagjainkra konkrét kiszállítási időgaranciát nem vállalunk.

Ha a csomagátvétel nem történik meg és vevő hibájából kell újraküldeni csomagot, akkor az újraküldésnek a szállítási díja a vevőt terheli.


Átvétel FoxPost automata csomagátvételi pontokon

A FoxPost egy új, egyszerű, automata csomagátvételi lehetőség, amely elsősorban bevásárlóközpontokban érhető el. Sokkal időtakarékosabb, mint a hagyományos futárszolgálatok, hiszen nem kell egész nap várni a futárt, a bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átvehetők a csomagok. Az SMS-ben kapott kód felhasználásával, gyorsan és egyszerűen juthatsz a megrendelt termékekhez és ha kell, átvételkor bankkártyával is fizethetsz. Mindezt emberi beavatkozás, sorbanállás nélkül. Országosan több, mint 100 FoxPost automata áll rendelkezésre.

A rendelésed véglegesítésénél ki tudod választani a neked legmegfelelőbb automatát egy térkép segítségével. A FoxPosthoz juttatásától számított 2-3 munkanapon belül a csomagod eljut a kiválasztott automatába. A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából. A FoxPost automaták 3 naptári napig őrzik meg csomagodat. Az átvételi időpont óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló sms és email értesítésben található (ha ebben az átvételi időszakban van munkaszüneti-vagy ünnepnap, abban az esetben automatikusan meghosszabodik az átvételi idő).Házhozszállítás a FoxPost segítségével az ország bármely területére

A csomagod kérheted házhozszállítással is. Házhoz küldés esetén miután a FoxPost futára átvette a csomagot, általában két-három munkanap a kiszállítási idő. A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését egymást követő munkanapokon. Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. Amennyiben a csomagot nem veszi át a címzett akkor a csomag visszaérkezik hozzánk.A FoxPost elérhetőségei:

Telefonszám: +36 1 999 0369
E-mail: info@foxpost.hu
Weboldal: www.foxpost.hu

A FOXPOST ügyfélszolgálata munkanapokon 9 és 21 óra között fogadja hívásod.