Menu
Your Cart
I am of a legal
drinking age

Services

Céges és privát rendezvények

A MONYO Taproom egy olyan kóstolótér és rendezvényhelyszín, amely egyedülálló módon egy éles sörfőzde falain belül helyezkedik el. A 120 fő befogadóképességű bár tökéletes helyszínt nyújt egy születésnapi ünneplésre, vagy egy céges workshopra, sajtótájékoztatóra egyaránt.

Bővebben

Saját címkés sör

Készítsd el nálunk a saját söröd, vagy üdítőd! Ha már eleged van a standard céges repis ajándékokból és szeretnél valami izgalmasabbat adni a partnereidnek, mint egy cég logójával ellátott bögre, akkor neked ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat. Legyen saját címkés söröd, vagy üdítőd!

Bővebben

MONYO Beer Truck

Egy csomót meséltél már a kollégáidnak, meg a haverjaidnak arról, hogy milyen jók ezek a MONYO sörök, de sose volt alkalmatok arra, hogy együtt beüljetek egy közös kóstolóra? Nyugi, mi összehozzuk a társaságot! Csak mondj egy címet, megpakoljuk a Beer-Benz-t, és indulunk is

Bővebben

Vezetett főzdetúra

Érdekel a sörök, és úgy általában a sörgyártás világa, de az ivás részénél nem láttál még mélyebbre ennek az iparnak? Foglald le időpontodat következő főzdetúránkra és less be a MONYO kulisszái mögé. A MONYO Brewing heti főzdetúráján csütörtökönként van lehetőségetek részt venni.

Bővebben

Céges csapatépítő

Minden munkavállaló szinte a lapot átlyukasztva festi pirosbetűssé a napot naptárában, ami a robotolós meló helyett a munkahelyi csapatépítő napját jelöli. Aki viszont már a sokadik bekajálós-bepiálós “programon” van túl, jogosan vágyna már valami frissebb, egyedibb tréningre.

Bővebben

Bérfőzés

Engedd szabadjára a fantáziádat és készítsd el saját sörödet, vagy üdítődet a MONYO-val! Régóta kacérkodsz a gondolattal, hogy milyen jó is lenne csinálni egy teljesen egyedi sört, de nem igazán vagy a sörfőzők gyöngye? Semmi gáz, a MONYO-nál a legjobb helyen jársz!

Bővebben