Mindenki legnagyobb örömére egyre nyúlnak a nappalok, és lassan a napi középhőmérséklet is feljebb csúszik egy-egy fokkal. Itt a MONYO-nál kicsiny szörnyecskéink minden évben ezt az időszakot várják, hogy a melengető tavaszi napfény sugarain suhanva a poharad aljába csússzanak. Mi pedig olyan közel visszük hozzád őket, amennyire csak lehet. Nézz is körül áprilisi naptárunkban, hogy ne szalaszd el a MONYO hősökkel való találkozást!

Április 15. - MONYO Funday

Alig vártuk már a naptári oldal átfordítását, hogy ismét megrendezhessük havi mulatságunkat, a MONYO Funday-t. Sorozatunk áprilisi fordulója több szempontból is lesz számunkra is különleges, hisz a publikum előtt itt fog debütálni TapRoom-unk felfrissült beltere, melyet végre a kinti terasszal együtt foghatunk be egy igazi tavaszi buli helyszínének. Az új külcsín mellé hozni fogjuk a régi idők hangulatát és zenéit. A hangszórókból klasszikus blues, a konyhából pedig a jól bevált barbecue illatok fognak hömpölyögni. Szokásos benti játékainkat is kiegészítjük végre az Eiffel torony hatalmasra terpesztett lábai alól származó pétanque-al, amit kinti lugasunk göröngyös talaján tudtok majd űzni.
Ugorjatok el hozzánk a Gyömrői útra április 15-én délután 5-től, és élvezzük közösen a szombati madárcsicsergést egészen este 11-ig! Addig is minden egyéb fontos tudnivalóért kövesd a Facebook eseményt!

Április 22. - LOVE Festival

Egy komoly borászat mellett is elfér némi játék és sör. A kraft mellett ezt a filozófiát csempésszük majd be a Haraszthy Borbirtok szerelem projektjébe, az idei Love Festival-ra. A váli LOVE-szobor tövében tartott fesztiválnak mindössze három hívószó kell ahhoz, hogy megalapozza a tökéletes hangulatot: bor, kraft és zene. Ha te is eljönnél és megünnepelnéd velünk a tavaszt, nézz körül a Facebook eseményben, és válts elővételes jegyet még kedvezményes áron!

Április 23. - Six Pack - Amerikai Bolhapiac és Autós-Motoros Találkozó

A Hollywood Market és a RIOTS Garage Life immáron 6. alkalommal szervezi meg Budapest és egyben az ország legnagyobb amerikai tematikájú zsibvásárát, ami ezúttal egy rakás amerikai vasnak is otthont ad majd, kettőtől 18 kerékig bezárva. Mi sem lehetne jobb helyszíne hát a legmenőbb relikviák kiterítésének és a V8-as motorok felbőgésének, mint főzdénk udvara. A mondás, miszerint ‘szartól rakétáig’ mindent lehet majd kapni itt igazán megállja majd a helyét, és természetesen a mi söreink és üdítőink is megtalálhatóak lesznek a piacsorok közt. Gyere már reggel 9-re, hogy biztosan ne maradj le semmiről, és töltsd nálunk a vasárnapodat akár késő délutánig!
Ha több mindent szeretnél megtudni a vásár menetéről, csekkold az eseményt.

Kispéntek sorozat - minden csütörtök este a MONYO TapRoomban

Ahogyan azt már megszokhattátok, minden csütörtökön kitárjuk a főzdénk falai közt megbúvó TapRoom-unk ajtaját előttetek, ahol a jelen kínálat mellett akár olyan klasszikusokba is belekóstolhattok, amikkel máshol már nem igazán találkozhattok. A finom kortyok mellett időnként isteni falatokat is kóstolhattok, valamint vezetett főzdetúránkon is részt vehettek, melyre itt tudtok elővételes jegyeket váltani. A túrázást követően bátran igénybe vehetitek bármelyik klasszikus kocsmajátékunk pályáját, legyen az csocsó, darts, pingpong, vagy pétanque.
Gyertek hozzánk a TapRoomba bármelyik csütörtök délután, és szusszanj egyet előre is a hétvége előtt. A soron következő Kispéntek esemény megtekintéséhez csekkold Facebook oldalunk bejegyzéseit.