2022-ben az új termékeken kívül rengeteg új szolgáltatást is bevezetünk. Ebben a cikkben részletesen kifejtjük a terepen igénybe vehető szolgáltatásainkat. Vágjunk is bele!

A kitelepüléseken kategóriába az összes olyan szolgáltatás tartozik, amikor vagy mi személyesen, vagy valamelyik eszközünk megy ki külső helyszínre. Ide tartozik a Beertruckos kitelepülés, a sörcsap kihelyezés, vagy éppen egy sörvacsora megtartása is.

1. BeerTruck, 8 csappal felszerelt mobil MONYO busz

“A guruló sörbár.”

Négy kerék, nyolc csap frissen csapolt sörökkel és egy vitrines hűtő három fajta dobozos kraft üdítővel. A távolság többé nem akadály, béreld ki az egyedi MONYO-s dizájnnal felturbózott buszunkat, ami pillanatok alatt pulttá alakul az eseményeden. Mondd a címet és már indulunk is.

Kinek ajánljuk? Aki szeretné feldobni a rendezvényét, fesztiválját, lagziját egy igazán kraftos kitelepüléssel.

2. Mobil / fix sörcsap kihelyezés

“Csapolj magadnak!”

Sok a túlóra, de szeretnéd, hogy elégedettek legyenek a munkavállalóid? Alkalmankét, vagy hosszú távra is tudunk az irodaépületbe mobil sörcsapokat kihelyezni, ahol magatoknak tudjátok kicsapolni a MONYO söröket. Szívesen kimegyünk és telepítjük a rendszert, nektek csak a kart kell majd meghúzni a nap végén.

Kinek ajánljuk? Aki a céges szülinapot, partit szeretné feldobni a közösségi csapolással és sörözéssel.

 

3.  MONYO hűtő, vagy display kihelyezés

“Hűtött sör az irodában.”

Képzeld el, hogy a brandingelt mini hűtőinkben mindig hűs és friss MONYO sörök, vagy üdítők várnák a kitikkadt programozókat, partnereket. A display pedig egy fából készült MONYO sörkínáló, amihez 80 palackot csomagolunk, hogy teljes fényében ragyoghasson az induláskor. Ideális dísze lehet a tárgyalódnak, egy-egy darab már a legnagyobb MONYO fanok nappalijában is megtalálható.

Kinek ajánljuk? Aki szeretné feldobni az irodát, teakonyhát és az emberek hangulatát hideg kraft sörökkel és üdítőkkel.

4. Sörvacsora, sörkóstoló kitelepüléssel

“Szeretnél Antival találkozni?”

Tűnj ki a többiek közül és adj élményt és szórakozást a minőségi fogások mellé. Leginkább az 5 tételes kóstolót ajánljuk, ahol szívesen segítünk a séffel közösen kidolgozni a menüsort. Előadásunkban kitérünk a hazai kisüzemi sörfőzés forradalmára és persze rengeteget sztorizunk a MONYO-ról és a kraft söreinkről. Kollégáink 30-40 főig kényelmesen stand uppolnak egy sörkóstolón.

Kinek ajánljuk? Aki szeretne egy minőségi programot a vendégeinek, ami által szorosabb kötődést lehet velük kialakítani, és közben emeli a hely presztízsét is.

További szolgáltatásaink

A szolgáltatásainkat három nagyobb kategóriára bontottuk: helyszínen, üzemben, terepen. Az összes szolgáltatást kifejtjük bővebben az adott cikkekben:

  • Kattints ide, ha a HELYSZÍNEN igénybe vehetető szolgáltatásaink érdekelnek.
     
  • Kattints ide, ha az ÜZEMBEN megvalósuló szolgáltatásaink érdekelnek.

Keress minket bizalommal!

Kérdés esetén keress minket bizalommal és valamelyik MONYO lakó máris felveszi veled a kapcsolatot és a felmerülő kérdéseidre válaszol!

Addig is ne felejtsd a jelszót: a sör nem játék, minden más igen.